Kroegen Den Bosch: 5x de leukste kroegen in de Korte Putstraat

De leukste kroegen in Den Bosch

Yes, we mogen weer! Heb jij knaldrang en kun je ook niet wachten om dit weekend lekker te borrelen met je vrienden? We hebben de vijf leukste kroegen in de Korte Put voor je op een rijtje gezet. Want bij ons in de KP moet je echt naar het café!

  1. Banier

Halverwege ons mooie straatje vind je café Banier. Een eigentijds bruincafé voor jong en oud. Je kunt er terecht voor een borrel, maar ook om lekker los te gaan met een drankje in de hand (als dat binnenkort weer mag). Ze hebben namelijk verschillende wijnen, biertjes en gins op de kaart staan. Wil je een goede bodem leggen voor jouw stapavond? Bestel dan een van de overheerlijke hapjes aan de bar.

Heb je iets te vieren? Je kunt in de Banier ook terecht met een grote groep. Neem vooraf even contact met ze op en zij zorgen dat jouw feest tot in de puntjes is geregeld.

  1. Café Klassiek

Café Klassiek is gevestigd in een historisch pand uit 1746. Dat maakt het een chique en sfeervolle plek om voor of na je diner te genieten van een gezellig aperitief. Ook is het heerlijk om na een middagje shoppen op het verwarmde terras ploffen. De zorgvuldig gekozen wijnen op de kaart zijn in combinatie met de lekkere borrelhapjes absoluut de moeite waard. Eigenaren Marcel en Denise leggen je graag in de watten. Je kunt namelijk niet alleen terecht voor een casual borrel, maar ook voor borrel met een grote groep. Loop even bij ze binnen om de mogelijkheden te bespreken.

kroegen-den-bosch-korte-putstraat

  1. Tapperij de Keyzerin

Je voelt de Keyzer(in) te rijk wanneer je op het terras zit of aanschuift aan de bar van Tapperij de Keyzerin. Deze kroeg staat garant voor gezelligheid en persoonlijke aandacht. Ze hebben het hele jaar door een wisselende drankenkaart die is afgestemd op het seizoen. Op de kaart vind je verschillende wijnen, (speciaal) bieren en schalen vol met lekkers. Een goede bodem heb je namelijk wel nodig als het kroko shotjes spel op de toog wordt getoverd!

Tapperij de Keyzerin heeft genoeg plek voor 50 tot 60 man, dus wil je een borrel geven voor je vrienden en familie? Neem dan even contact met ze op!

  1. The Barons Lodge

Op het hoekje van de Lange en Korte Putstraat vind je The Baron’s Lodge. Bij dit gezellige borrelcafé worden tijdens het borreluur lekkere hapjes uitgedeeld. Je hebt er dagelijks keuze uit 10 verschillende wijnen die worden geschonken in prachtige wijnglazen, zodat je ultiem kunt genieten. Na je bezoek aan een van de restaurants in ons mooie straatje kun je ook bij The Baron’s Lodge terecht voor een afzakkertje of een feestelijke afsluiting van de avond.

  1. ’t Pantoffeltje

Bij ’t Pantoffeltje lopen ze niet op hun sloffen, maar doen ze er juist alles aan om jou en je vrienden een feestelijke avond te laten beleven. Van grootse historie tot karakter, deze kroeg heeft het allemaal. Zo komen er elementen van de voormalige Leonarduskerk terug in het interieur. En de geschiedenis vertelt over een koetshuis van 300 jaar geleden. Je begrijpt dat deze kroeg al ruim 50 jaar een begrip is in ons mooie straatje. Kom jij de historie proeven onder het genot van een pilsje, wijntje of de unieke Bossche Gin die ze samen met 6 andere ondernemers hebben samengesteld?

Kroeg afhuren Den Bosch

Heb je iets te vieren en wil je graag een kroeg afhuren in Den Bosch? Zoals je al hierboven hebt kunnen lezen zijn er meerdere kroegen, waaronder Banier, café Klassiek en Tapperij de Keyzerin waar je lekker kunt borrelen met grote groepen. Neem contact op met je favoriete kroeg om de mogelijkheden te bespreken en jouw feestje wordt gegarandeerd een succes in de Korte Put!

Wanneer kom jij een van deze gezellige kroegen in Den Bosch ontdekken? Tot snel!