Korte Putstraat 25
5211 KP, ’s-Hertogenbosch

073-2055369

www.cafeklassiek.nl
info@cafeklassiek.nl

Openingstijden

  • Maandag t/m zondag 16:00 tot 00:00 uur

Café Klassiek

Cafe Klassiek is gehuisvest in een historisch pand uit 1746, het is een chic, gezellig borrelcafe met een sfeervolle inrichting. Onder het genot van een hapje en een drankje en met gezellige muziek

Café Klassiek, gehuisvest in een prachtig, historisch pand uit 1746, is een stijlvol borrelcafé met een authentieke inrichting. Onder het genot van een hapje en een drankje en met altijd gezellige muziek kun je hier een uiterst plezierig samenzijn beleven. Café Klassiek is dé ideale locatie om voor of na het diner in de Korte Putstraat te genieten van een mooi aperitief of digestief.

Het terras aan de voorzijde van ons pand is het gehele jaar ingericht en verwarmd. We schenken 3 rode-, 5 witte- en 3 rosé wijnen, maar je kunt ook kiezen uit 2 mousserende wijnen. Van het vat tappen we minstens 3 bieren met Hertog Jan als standaard pilsener. Bovendien maken gastheer Marcel en gastvrouw Denice heel graag à la minute een heerlijke cocktail voor je klaar. Bij café Klassiek is het dagelijks dringen voor een plekje op ons fijne terras of in ons borrelcafé. En wanneer je eenmaal zit, wil je eigenlijk niet meer weg. Dat snappen we maar al te goed en daarom hebben we overbuurman Brasserie Breton gevraagd om zijn lekkere gerechten ook bij ons uit te serveren. Zo kun je lekker lang genieten van jouw moment bij Café Klassiek.

Ook voor gezelschappen en partijen kun je bij ons terecht. Loop gewoon even binnen en bespreek de diverse mogelijkheden met ons. We hopen je snel een keer te mogen begroeten in ons Café Klassiek.

Marcel en Denice van Veldhoven