Korte Putstraat 4,
5211 KP, Den Bosch

073 303 5789

info@cote.nu
www.cote.nu

Openingstijden

  • Woensdag t/m zondag 11:00 tot 01:00 uur

Côte Bar Bistro

Zoals Parijs als mooiste stad het hart is van Frankrijk, zo is Den Bosch dat met haar bourgondische passie van Nederland. Bij Côte Bar Bistro snappen we dat als geen ander. Daarom brengen wij een stukje van het ravissante Parijs naar het hart van ’s-Hertogenbosch, dat je beleeft in de altijd gastvrije Korte Putstraat. Heb je trek om te genieten in culinaire Franse sferen of zin in een heerlijk romantisch diner voor twee? Dan ben je bij Côte Bar Bistro aan het juiste adres.

Onze chef-kok heeft zich laten inspireren door de moderne Franse keuken waar uiteraard de escargots en het Franse kippetje niet mogen ontbreken. Genieten doe je hier zeker. Elke dag serveren wij diverse lunch- en dinergerechten, een overheerlijke high tea of een borrel met borrelhap.

Ook voor een authentieke Franse beleving met een groot gezelschap heten wij je hartelijk ‘bienvenue’. Côte Bar Bistro is namelijk te reserveren voor exclusief gebruik vanaf 70 tot 250 gasten. Voor kleinere gezelschappen kun je een bar of vleugel reserveren om gasten te ontvangen. Dit doen wij in samenwerking met Bosschelocals.nu.

Ga je voor passie met een vleugje Frankrijk, dan kies je voor Côte Bar Bistro. A bientôt!

Côte Bar Bistro is onderdeel van het evenementenbureau Bossche Locals. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs in de stad. Met drie verschillende locaties, negen ruimtes en meer dan vijftien toffe activiteiten om met een groep te ondernemen geeft Bossche Locals ieder evenement van één uur tot één week de juiste gewenste invulling. Er zijn ruimtes beschikbaar voor zakelijke meetings, een teambuildingdag of een bedrijfsfeest. Bossche Locals is er voor groepen vanaf tien personen.