Ontmoet Rens en Gijs. Opgegroeid in Brabant, groot geworden bij Smelt Amsterdam. Twee pure bourgondiërs met grote passie voor de gastronomie. Getwee hebben ze moed, gietijzeren pannen en flink wat kilo’s Gruyere bij elkaar geharkt en zijn met Restaurant Smelt zuidwaarts gegaan. Per 1 september smelten ze de kazen in nergens minder dan de Korte Putstraat te ‘s-Hertogenbosch.
ALLEEN HET ALLERBESTE
Onze fondues worden bereid met de beste Franse, Hollandse en Zwitserse kazen uit De Kaaskamer van Amsterdam. Elke kaas wordt persoonlijk en zorgvuldig geproefd, geselecteerd en gesmolten. Daarbij serveren wij ambachtelijk zuurdesembrood en verse seizoensgroenten.
EIGEN ZAALTJE VOOR GROEPEN TOT 18 PERSONEN
De tweede verdieping hebben we omgetoverd tot een ruimte met 18 extra zitplaatsen. Als dit tijdig wordt aangegeven, is deze beschikbaar voor groepen tot 18 personen die op zoek zijn naar een meer privé ervaring. Dezelfde warme sfeer en heerlijke fondues, volledig verzorgd voor uw eigen gezelschap.