Korte Putstraat 6
5211 KP ‘s-Hertogenbosch

073 6900057

info@roels.nu
https://roels.nu/

Openingstijden

  • Zondag t/m donderdag 11:00 tot 01:00 uur
  • Vrijdag & zaterdag 11:00 tot 04:00 uur

Roels Eten & Drinken

Roels Eten & Drinken is de allemansvriend van de Korte Putstraat. Kom hier voor een bekske koffie met een échte Bossche bol, een kleine lunch, een gezellige high tea, -beer of diner.

De keuken van Roels Eten & Drinken is net zo vriendelijk als de uitstraling. Voor de echte klassiekers als onze sappige beefburger, een populaire saté en ons befaamde broodje Lomito kom je als gast altijd nog een keertje terug.

Met 22 verschillende biersoorten en klassieke gerechten op de kaart is Roels Eten & Drinken perfect voor een unieke high beerbeleving zoals je die nog niet eerder hebt meegemaakt. Hij bestaat uit verrassende lokale bieren en de lekkerste hapjes die allemaal uit de regio komen.

Ben je van plan om met een gezelschap tot 60 personen te komen? Dan hebben we Kleine Roels ter beschikking: een afgesloten ruimte voor (grote) groepen, met een eigen bar en toilet.

Naast eten, drinken en borrelen bouwen we hier in het weekend ’s avonds graag een feestje. En wist je dat je ook allerlei toffe activiteiten kunt bespreken bij Roels Eten & Drinken? In samenwerking met Bossche Locals bieden we acht verschillende groepsactiviteiten die rechtstreeks via ons te boeken zijn.

Je bent hier van harte welkom om te komen proeven, drinken en beleven.

Roels Eten & Drinken is onderdeel van het evenementenbureau Bossche Locals. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs in de stad. Met drie verschillende locaties, negen ruimtes en meer dan vijftien toffe activiteiten om met een groep te ondernemen geeft Bossche Locals ieder evenement van één uur tot één week de juiste gewenste invulling. Er zijn ruimtes beschikbaar voor zakelijke meetings, een teambuildingdag of een bedrijfsfeest. Bossche Locals is er voor groepen vanaf tien personen.