Korte Putstraat 6
5211 KP ‘s-Hertogenbosch

073 6900057

info@roels.nu
https://roels.nu/

Openingstijden

  • Zondag t/m donderdag 11:00 tot 01:00 uur
  • Vrijdag & zaterdag 11:00 tot 04:00 uur

Roels

Roels is de allemansvriend. Kom hier voor een bekske koffie met een échte Bossche bol, een kleine lunch, een gezellige high tea, -beer of diner. Alles is bij ons mogelijk.

Met 22 verschillende biersoorten en klassieke gerechten op de kaart, is Roels perfect voor een unieke high beer beleving zoals je deze nog niet eerder hebt meegemaakt. Daarnaast beschikken we over een mooie extra ruimte met een eigen bar en toilet, die in te zetten is voor besloten events tot 60 personen die we voor het gemak ‘Kleine Roels’ hebben genoemd.

Naast lunchen, borrelen of dineren is Roels op vrijdag en zaterdagavond the place to be voor een stapavond. Onze DJ’s zijn van alle markten thuis en draaien de leukste feestmuziek en hits van dit moment. De keuken van Roels is net zo vriendelijk als de uitstraling. Met echte klassiekers als onze sappige beefburger, Roels populaire saté en ons befaamde broodje Lomito, mogen we menigeen om deze toppers voortaan als vaste gast verwelkomen. Loop gewoon eens binnen en kom proeven, drinken en beleven.