Korte Putstraat 24
5211KP ’s-Hertogenbosch
06-23177487

www.tapperijdekeyzerin.nl
info@tapperijdekeyzerin.nl

Openingstijden

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag 16:00 tot 22:00 uur
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag 16:00 tot 23:00 uur
  • Vrijdag 14:00 tot 01:00 uur
  • Zaterdag 14:00 tot 01:00 uur
  • Zondag 14:00 tot 20:00 uur

Tapperij de Keyzerin

TAPPERIJ DE KEYZERIN
Gelegen in een van de meest bruisende straatjes van ’s-Hertogenbosch, de Korte Putstraat, vind je onze kleine maar fijne Tapperij. De perfecte plek voor een lekkere borrel(hap) met fijn gezelschap, spontane gastvrijheid en een ontspannen sfeer. Lekker bier, goede wijnen en fijne cocktails, vergezeld met goede muziek waar familie en vrienden elkaar ontmoeten. Wat wil je nog meer?

HET VERHAAL ACHTER DE TAPPERIJ
Wist je dat wij een gehele tijd altijd vòòr de tap zaten bij de Keyzerin? Totdat de vorige eigenaren aankondigden ermee te gaan stoppen in 2022. We vonden het zo jammer dat dit kleinste café zou verdwijnen uit de Korte Putstraat, dat er bij ons allemaal iets begon te borrelen. We zagen dit allemaal als de ideale kans om al onze krachten en passies te bundelen en een droom te laten uitkomen. Op 1 oktober 2022 was het een feit; onze onderneming was geboren!

Tapperij de Keyzerin kent 7 vennoten en is onderdeel van onze onderneming Framily’s. A group of friends that are so close, they are considered as family. Dit is ook hoe wij onze gasten willen bedienen, met passie en vooral veel liefde!

FEESTJES EN BORRELS
Vanaf 10 personen is het fijn als je bij ons reserveert. Je zou het niet zeggen van dit kleine plekje, maar je kunt ook met grote groepen tot 60 personen genieten bij ons. Wil je een borrel organiseren voor jouw collega’s, vrienden, vrijgezellengroepje, verjaardag, jubileum of wat dan ook; wij denken graag met je mee!