Korte Putstraat 10
5211 KP, ‘s-Hertogenbosch

073 6911430

Info@zoetelief.nu
https://zoetelief.nu

Openingstijden

  • Maandag t/m zondag 11:00 tot 01:00 uur

Zoetelief

Zoetelief staat al jaren hoog in de lijst van de Terras Top 100 van Nederland. In ongedwongen sfeer geniet je hier van hippe en smaakvolle gerechten. Iedere vis-, vlees- of vegetarische liefhebber zal blij verrast zijn bij Zoetelief.

Een aanrader is onze Sunday Brunch, bestaande uit diverse gerechten van de kaart. Ook niet te missen is onze high-wine, geserveerd in drie gangen. Tijdens elke ronde serveren wij kleine, luxe gerechtjes op tafel die perfect aansluiten bij de wijn die wij inschenken. Je geniet daarbij van een rode, witte en een mousserende wijn.

Onze zaak wordt gezien als een plek waar je fijn samenkomt en waar prijs-kwaliteit en uitstraling perfect in balans zijn. Daarnaast bieden we door onze tweede verdieping met aparte bar een unieke mogelijkheid voor groepen in de vorm van een extra ruimte.

Wij zijn trots op onze uitgebreide keuze aan mooie wijnen en onze expertise op het gebied van cocktails en gin-tonics. Zoetelief moet je zien, proeven, meemaken en beleven.

Tot ziens bij Zoetelief!

Zoetelief is onderdeel van het evenementenbureau Bossche Locals. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs in de stad. Met drie verschillende locaties, negen ruimtes en meer dan vijftien toffe activiteiten om met een groep te ondernemen geeft Bossche Locals ieder evenement van één uur tot één week de juiste gewenste invulling. Er zijn ruimtes beschikbaar voor zakelijke meetings, een teambuildingdag of een bedrijfsfeest. Bossche Locals is er voor groepen vanaf tien personen.