Eten bestellen Den Bosch: Haal de Korte Putstraat in huis

Eten bestellen Den Bosch

De Korte Put staat voor gezelligheid en écht Bossch genieten. Heb je zin om eten te bestellen en er thuis op de bank optimaal van te genieten? Dan kun je kiezen uit een aantal heerlijke restaurants om je eten te bestellen in Den Bosch.

De ondernemers van de Korte Putstraat zijn creatief en flexibel en maken met liefde hun gerechten klaar zodat jij toch nog het echte Korte Put-gevoel beleeft. Zo zijn er een heleboel restaurants waar je jouw lievelingsgerechten kunt bestellen. We zetten ze voor je op een rijtje.

1. Tante Pietje
Van een malse chateaubriand tot een heerlijke kreeft, Tante Pietje heeft voor ieder wat wils. Je kunt iedere dag genieten van al dit lekkers, want Tante Pietje bezorgt haar smaakvolle gerechten 7 dagen per week bij je thuis of je kunt je bestelling afhalen bij zusterrestaurant Brasserie Pastis in Rosmalen.

Je kunt tussen 11.30 en 20.30 uur bestellen, dus je kan zowel van een lekkere lunch als een verfijnd diner genieten.

2. Onesto
Haal de Korte Put én een stukje Italië in huis. Onesto bezorgt haar lekkere pasta’s gewoon bij je thuis of je kunt je bestelling ophalen bij het restaurant in de Korte Putstraat.

Je kunt van donderdag t/m zondag tussen 17.00 en 20.00 uur jouw favoriete gerechten bestellen en afhalen. Buon appetito!

3. Noemme
Wel eens flexitarisch gegeten? Bij Noemme is het mogelijk! Je kunt hier heerlijke vega, vegan, vis én vleesgerechten bestellen.

Ze bezorgen hun smaakvolle flexitarische gerechten ook bij je thuis of je kunt ze afhalen in het restaurant van donderdag t/m zondag tussen 12.00 en 20.00 uur

Je kunt de gerechten bestellen via de website van dinsdag t/m woensdag van 11.30 tot 18.00 uur en op donderdag t/m zondag van 11.30 tot 19.00 uur.

eten-bestellen-den-bosch-korte-putstraat

5. LUX
Wil je thuis super-de-LUX genieten? De menukaart vind je op de website en met één belletje staat er vanavond een heerlijke maaltijd bij je op tafel.

De smaakvolle gerechten van restaurant LUX kun je van donderdag t/m zondag tot 18.00 uur bij ze afhalen.

6. Allerlei & Visserij
Allerlei & Visserij doet het voorwerk, jij hoeft het alleen maar even op te warmen et voilà er staat een heerlijke maaltijd op tafel. Je kunt de gerechten via de mail of telefonisch bestellen.

Afhalen en bezorgen kan iedere dag tussen 17.00 en 19.30 uur. Wil je nu écht het gevoel van de Korte Putstraat in huis halen en je lekker laten verwennen? Laat dan de chefs Allerlei & Visserij bij jou thuis een heerlijk diner verzorgen.

7. Breton sur Place
Bij Breton Sur Place kun je alvast in de feeststemming komen door een 3- of 4-gangen feestmenu te bestellen. Heb je geen grote honger? Dan kun je ook kiezen uit een van de overheerlijke, losse gerechten op het menu.

Bestellen en afhalen kan van donderdag t/m zondag tussen 16.00 en 20.00
uur.

Heb je zin gekregen in eten bestellen in Den Bosch? Dat dachten we wel!

Smakelijk!