Roet Korte Put

In de Korte Putstraat is elke buur een goede vriend. Maar de samenhorigheid is pas echt te voelen tijdens het mooiste evenement van het jaar: Roet Korte Put. Want op donderdag voordat het algehele carnavalsgedruis los barst is de straat het mekka van de échte carnavalliefheber. Hier wordt van alle kanten met trots meegezongen op de echte Bossche carnavalsnummers en werken alle horecazaken extra nauw samen om dit geliefde evenement elk jaar weer tot nieuwe hoogten te brengen.

Daar waar Den Bosch wordt omgedoopt tot Oeteldonk, vind je de weg naar de grootste feeststraat van het jaar: Roet Korte Put. Als drukstbezochte straat tijdens carnaval, kent de organisatie naast pijlers als plezier en vermaak vooral een belangrijk aandachtspunt en dat is veiligheid voor alle bezoekers. De organisatie van Roet Korte Put streeft ernaar om de straat elk jaar zo te transformeren, dat het voor iedereen een memorabel carnaval vol mooie herinneringen wordt.

De Korte Putstraat is voor de gelegenheid aan beide kanten toegankelijk middels speciale eventhekken om de doorstroom op deze manier goed onder controle te houden. Onze beveiligers zijn bevoegd om je te fouilleren om de veiligheid in de straat te kunnen waarborgen. De Korte Putstraat is van iedereen en daarbij is iedereen gelijk! Daarom wordt er geen voorrang gegeven, ongeacht een kaart van Roet Korte Put of een kroegembleem. Slim om dus even rekening te houden met een eventuele wachttijd, die andere jaren beperkt bleef tot slechts een kwartier.

Voor de echte fanatiekelingen die carnaval passend willen afsluiten is er op dinsdag nog een speciaal programma samengesteld. Vanaf 11:11 kun je ontbijten samen met je favoriete bedieningsmedewerkers van alle horecazaken, er is dan de hele dag muziek en uiteraard passend Oeteltainment!