Kerstdiner Den Bosch: Een smaakvol samenzijn in 2023

Kerstdiner Den Bosch

Het is weer bijna tijd voor de meest magische tijd van het jaar: Kerstmis! Ben jij ook zo’n liefhebber van de kerstperiode? Den Bosch wordt omgetoverd met de mooiste kerstverlichting en versiering en de straten zien er gezelliger uit dan ooit. De gastvrije, gezellige sfeer in combinatie met de mooie decoratie maakt het een van de mooiste tijden van het jaar.

En laten we eerlijk zijn, één van de hoogtepunten van Kerstmis is het samenzijn met dierbaren en smullen van een heerlijk kerstdiner. Maar waarom zou je jezelf in de keuken uitsloven als je kunt genieten zonder je zorgen te maken over de boodschappen en het koken? Ook dit jaar zijn er tal van restaurants in de sfeervolle Korte Put die jouw culinaire zorgen uit handen nemen en je verwennen met een bijzonder kerstdiner. Een kerstdiner in Den Bosch, omringd door familie en vrienden, maakt jouw kerstervaring pas echt compleet.

Ontdek welke restaurants ook in 2023 weer een heerlijk kerstdiner aanbieden. Net zoals elk jaar zijn deze kerstdiners enorm populair, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent om jouw tafel te reserveren bij je favoriete restaurant.

kerstdiner-den-bosch

 • Côte
  Bij Côte geniet je tijdens de feestdagen van een speciaal kerstmenu. Met een charcuterie, steak tartaar, coquille en nog vele andere gerechten geniet je van de lekkerste gerechten zonder zelf ook maar te hoeven stressen. Kom genieten op kerstavond en tweede kerstdag.

Bekijk het kerstmenu op: https://www.cote.nu/nieuws/feestdagen/

 • 7evenden Hemel
  Net zoals andere jaren biedt ook de 7evenden Hemel weer een heerlijk uitgebreid 5-gangen menu aan. Niet alleen met kerst zelf, maar ook in de weken ervoor om samen met je collega’s te genieten van een uniek kerstdiner. De 7evenden Hemel is de hele kerst geopend.

Bekijk de mogelijkheden op: https://7evendenhemel.nl/kerst-in-de-7evenden-hemel/

 • Haar naam is Lola
  Bij Haar naam is Lola kun je gehele kerstavond en vanaf 11:00 ’s ochtends op tweede kerstdag genieten van een wintermenu dat de hele maand december wordt geserveerd. Smullen maar! Bekijk het wintermenu op: https://haarnaamislola.nl/

 

 • Noemme
  Net zoals bij Lola kun je ook bij Noemme op kerstavond en tweede kerstdag genieten van een heerlijk wintermenu. Ontdek de opties: https://www.noemme.nl/

 

De restaurants in de Korte Put zijn druk bezig met het samenstellen van hun kerstmenu. Deze lijst zal dan ook in de komende tijd nog aangevuld worden. Hou het geregeld in de gaten of bezoek de websites van de zaken.