Korte Putstraat Proeft

Een Creatief Event

YES! In de nieuwe editie van KP Proeft gaan we de Winter proeven!

Op 15 december net voor kerst, vindt dit jaar KP Proeft de Winter plaats. Het start om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur!

Net zoals bij voorgaande edities kan er in de straat, bij álle 18 zaken, genoten worden van een KP Proeft gerecht voor maar 5 euro per stuk! We zijn momenteel druk bezig met alle voorbereidingen om ervoor te zorgen dat het weer een top middag gaat worden. Volg onze Facebookpagina en Instagram voor alle informatie!

Kom je ook de winter proeven bij ons in de KP? Volg onze facebook en instagram voor meer informatie!

Zet de datum vast in je en tot snel!

Een smaakvol concept waarin iedere zaak in de Korte Putstraat op een voetstuk staat en zich op haar unieke kwaliteiten kan etaleren!

Het event komt ieder seizoen terug en kende zijn eerste editie met “Korte Putstraat Proeft: De Lente”. Een groot succes waarop wij, de ondernemers uit de Korte Putstraat, met veel plezier terugkijken. Hieronder een kleine sfeerimpressie van het event en een aantal van de prachtige gerechten die hier werden geserveerd. 

Fotografie door de Vaste Clique!

Als eerste op de hoogte van de aankomende events en ontwikkelingen? Schrijf je hieronder in voor de laatste updates omtrent Korte Putstraat Proeft!

Het verhaal van KP Proeft
In de Korte Putstraat leefde al lange tijd de wens voor een eigen evenement in deze wereld beroemde Bourgondische  restaurantstraat. Wij hebben Creatieve Strategen als vaste marketingpartner ingeschakeld om dit event van de grond af op te zetten, beginnend met een strategie en eigen huisstijl tot het realiseren van het daadwerkelijke event met alle campagnes daar omheen.

Ook een leuk event met onze Creatieve Strategen?