Ontbijt Den Bosch: 3x de beste Ontbijt en Brunch hotspots

Brunch en Ontbijt in Den Bosch

Je dag op de beste manier starten doe je natuurlijk met een heerlijk ontbijt of brunch. Is het ontbijt ook jouw favoriete maaltijd van de dag? In de knusse Korte Putstraat van Den Bosch zijn verschillende hotspots waar je als echte breakfast lover kunt genieten van een ontbijt of brunch. Eén ding is zeker: je zult er geen spijt van krijgen.

We zetten de 3 beste ontbijt en brunch hotspots van Den Bosch op een rij. Voor welke plek kies jij?

Ontbijt in Den Bosch

  • Haar naam is Lola

Met als motto “het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag” kun je bij restaurant Haar naam is Lola de hele dag (!) genieten van een ontbijt.

Of je nu een vroege vogel bent of juist zin hebt om uit te slapen: op deze plek kun je zowel in de ochtend als in de middag genieten van een ontbijtje. Van een katerburger, tot wentelteefjes of een (vegan) Brabants worstenbroodje: een volle buik is gegarandeerd.

Link: https://haarnaamislola.nl/

brunch-den-bosch

 

Brunch in Den Bosch

Ben jij een echte brunch gek? Goed nieuws! Bij zowel Zoetelief als Brasserij Breton in de Korte Put kun je op zondag genieten van een heerlijke brunch.

  • Zoetelief

Begin je zondag goed met de Sunday Brunch van Zoetelief. Tussen 11:00 – 12:30 uur geniet je van allerlei heerlijkheden. Bij binnenkomst start je direct met een mimosa. Liever de zondag starten zonder alcohol? Een jus d’orange staat voor je klaar. Daarna is het tijd voor heerlijke hapjes, zoals een croissant met zalm, madeleine, een wafel, avocado tartini en nog meer zoete en hartige gerechtjes.

Link: https://zoetelief.nu/nieuws/nieuw-sunday-brunch/

 

ontbijt-den-bosch

 

  • Brasserij Breton

Uitgebreid brunchen doe je bij Brasserij Breton. In dit gemoedelijke restaurant geniet je tussen 12:00 en 14:00 uur van een vijfgangen brunch. Bij Breton krijg je in plaats van grote porties, juist meer kleinere porties om met nóg meer van hun specialiteiten kennis te kunnen maken.

Link: https://www.brasserijbreton.nl/wp/brunchen-op-zondag/

Reserveer je ontbijt of brunch

Je laatste weekenddag goed afsluiten? Dat doe je in de Korte Putstraat. Of dat nu voor een ontbijt, brunch of lunch in Den Bosch is. Vergeet niet een tafel te reserveren bij je favoriete ontbijt of brunch plek en dan zit er nog maar één ding op: genieten!