Op bezoek bij Naomi van Allerlei & Visserij

Op bezoek bij Naomi van Allerlei & Visserij
september 10, 2018 Korte Putstraat
In In de straat, Op bezoek bij

Op bezoek bij…
Naomi van Restaurant Allerlei & Visserij.

Wat is je functie bij Allerlei & Visserij?
Ik ben hier 6 jaar geleden begonnen als restaurant medewerker en daarna doorgegroeid naar supervisor, de functie die ik nu anderhalf jaar vervul. Dit bevalt me nog steeds erg goed, omdat ik nog steeds elke dag leer en we een erg leuk team hebben.

Waar komt je passie voor de horeca vandaag?
Vooral vanuit mijn ouders, die een eigen bedrijf in de horeca hebben gehad. Hier ben ik helemaal mee opgegroeid, omdat we boven het restaurant woonden. Daarnaast ben ik, toen ik oud genoeg was, gaan werken in het bedrijf en daar is het eigenlijk allemaal echt begonnen. Toen mijn ouders met het bedrijf gingen stoppen ben ik een Party Management opleiding gaan doen die gericht was op de horeca, evenementen en catering. Toen ben ik erachter gekomen dat ik het het leukste vind om in een restaurant te werken.

Waarom ben je hier gaan werken?
Ik vond de Korte Putstraat sowieso altijd al een topstraat met veel sfeer. Toen mijn vader gestopt was met zijn restaurant moest ik naar iets anders op zoek en toen wilde ik sowieso iets in de Korte Putstraat doen. Op de een of andere manier heeft Restaurant Allerlei & Visserij me altijd aangesproken, dus zodoende dat ik hier heb gesolliciteerd en dat is me goed bevallen. Ik ben nog steeds super blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

Wat zijn je toekomstplannen?
Ik wil uiteindelijk wel een eigen bedrijf, maar weet nog niet of dat een restaurant gaat zijn of misschien iets in de catering. Voorlopig ben ik in ieder geval nog van plan om hier met veel plezier te blijven werken.

Hoe groot is het team van Allerlei?
Ons team bestaat in totaal uit 60 mensen, waaronder de keuken, afwas, bediening, schoonmakers en administratieve medewerkers. Een groot team, wat erg leuk en gezellig is, omdat elke dag anders is. Daarnaast heeft de eigenaar nog een restaurant, genaamd Wolters in Heesch, waar ook weleens personeelsleden van Allerlei & Visserij werken. 

Wat zijn je werkzaamheden?
Ik moet ervoor zorgen dat het op de vloer goed loopt, stuur personeel aan, ontvang de gasten en placeer ze naar de tafel. Daarnaast verzorg ik ook de groepsreserveringen, waar ik verantwoordelijk voor ben. Hierbij horen nog meer taken. Zo zorg ik voor nieuw personeel, leerlingen, bestellingen, aannemen van reserveringen etc.

Wat vind je zo leuk aan de Korte Putstraat?
Vooral de sfeer, als je in de zomer of winter de straat binnenloopt! Welk seizoen het ook is, de straat heeft altijd een gezellige uitstraling. Dit zie je bijna nergens in Nederland, wat het heel bijzonder maakt. Bijvoorbeeld in de winter, wanneer het sneeuwt, hangen er hier overal kerstballen, wat super mooi is. Of in de zomer, dan zit het buiten vol met gasten en is er overal reuring en gezelligheid. Dit trekt me ook erg aan! Daarnaast werken alle zaken goed met elkaar samen, wat ook echt leuk en belangrijk is. Het personeel kent elkaar onderling erg goed, doordat we na werktijd bij elkaar gaan zitten of elkaar tegenkomen in de kroeg.

Ben je ook vaak in de straat te vinden na je werk?
Ik vind het wel erg leuk, dus ik trek wel snel naar de Korte Putstraat. Maar probeer ook op andere plaatsen te komen in mijn vrije tijd, want ik ben hier al vaak door mijn werk en blijf hier toch altijd een beetje mee bezig als ik er ben. Aan de andere kant vind ik het ook wel echt gezellig om bij andere zaken een hapje te eten of te borrelen. Zeker in de zomer!

Wat zijn de verwachtingen voor Allerlei & Visserij?
We blijven innoveren. Zo hebben we bijvoorbeeld pas geleden de wijnbar op de bovenste verdieping opgeknapt, waar we in de toekomst wat meer groepen willen ontvangen. Daarnaast willen we ook wat meer met evenementen gaan doen, maar daar zijn nog geen concrete plannen voor. Daarbij denk ik, dat we het vooral bij onze kracht moeten houden, wat wel echt de gezelligheid is, de ongedwongen sfeer en de goede kwaliteit van het eten.

Restaurant Allerlei & Visserij,
Korte Putstraat 19-21,
5211 KP ‘s-Hertogenbosch
073-6141770
www.allerlei-visserij.nl
info@allerlei-visserij.nl