Zoete Jazz – Korte Putstraat

Zoete Jazz – Korte Putstraat
mei 12, 2017 Korte Putstraat
In In de straat

KAV VERHOUZER EN ZOETELIEF PRESENTEREN ‘ZOETE JAZZ’

Borrelen en dansen tijdens Jazz in Duketown op soulfull house muziek gecombineerd met jazz invloeden van Kav Verhouzer en DJ GYS, versterkt met mooie saxofoonklanken van IJsbrand On Sax en vocalen van Hugo The Duke.

We zorgen deze avond voor mooie aankleding, een geweldige sfeer en hebben jou er graag bij! Doe je mooiste kleren aan want de dresscode is casual chic.

ARTIESTEN

Kav Verhouzer
De beruchtste Bosschenaar op het gebied van feel good house!
Hij heeft gereleaset op labels als Armada Music, Spinnin’ Deep, Epic Amsterdam en Sony Music.

Namens Spotify is hij uitgeroepen tot één van de meest belovende artiesten van dit moment. De afgelopen jaren vloog hij tientallen keren naar o.a. Brazilië, Colombia, Noorwegen en Mozambique. Ook in Nederland heeft hij gespeeld op vele podia als Indian Summer Festival, Lakedance en nog veel meer.

IJsbrand on sax
Jaren lange ervaring en een diploma van het conservatorium opzak maakt dat dit muzikaal wonder een ongeëvenaarde saxofonist is.

Hugo The Duke (Hugo Den Hartog)
Als frontman van zijn band Straight From The Fridge , weet hij elk optreden weer het publiek onwijs veel energie te geven, dit maal doet hij het samen met Kav Verhouzer en IJsbrand On Sax.

DJ GYS (Gijs van Iersel)
Sinds jaar en dag een van de bekendste in de Bossche muziekwereld. Onder zijn alias DJ GYS zal hij ons voorzien van de lekkerste funk, jazz en Ibiza-house muziek.

INFORMATIE

LINE UP
22.00 – 23.30 – DJ GYS
23.30 – 02.00 – Kav Verhouzer ft. IJsbrand On Sax & Hugo The Duke

Toegang: gratis
Dresscode: casual chic

Zoetelief
Korte Putstraat 10
5211 KP ‘s-Hertogenbosch