4x de lekkerste zomerse gerechten in de Korte Putstraat

Er is niets zo fijn als lekker dineren op het terras in de zon met een goed glas wijn en fijn gezelschap. En waar kan dat beter dan bij ons in de KP? Want ook al is ons straatje maar 100 meter lang, er is geen plek waar je zo gevarieerd kunt eten, van ’s ochtendsvroeg tot ’s avondslaat. Wil je weten wat je deze zomer écht moet bestellen als je geniet van het zomerse weer op een van de 19 terrassen? Lees dan snel verder!

Proef de prijswinnende mosselen bij de 7evenden Hemel

Mosselen zijn natuurlijk hét gerecht van de zomer. En voor een pannetje vol met dit lekkers moet je bij de 7evenden Hemel zijn. In 2008 wonnen zij de Gouden Mosselpan en nog steeds smaken hun mosselgerechten hemels! Je kunt voor een pan met de traditioneel bereide mosselen gaan, maar de Chermola is een ware smaaksensatie. Bij dit gerecht worden de mosselen gemarineerd in een fijngemalen mengsel van pomodori tomaten, verse knoflook, komijn, paprikapoeder, peterselie, verse koriander, citroensap, olijfolie, gemalen peper en zout. De mosselen worden samen met een bosuitje in een gloeiendhete pan gebakken, afgeblust met marinade.

Gezellig delen bij Lokaal 1650

Heb je op een warme zomer dag geen stevige trek, maar wil je toch gezellig dineren bij ons in de KP? Plof dan neer op het terras van Lokaal 1650. De gerechten worden allemaal geserveerd op etagères, zodat je samen kunt delen en je zo veel kan eten als je zelf wilt. De taco tonijn is al jaren een van de smaakmakers van de kaart. Heb je toch net iets te veel besteld? Geen probleem! De leftovers pakken ze met liefde en plezier in voor thuis. Kun je morgen nog een keer genieten!

Laat je verrassen door de nieuwe kaart van Lux

De nieuwe menukaart van Lux staat vol met zomerse zaligheden. Op het terras ervaar je de bruisende sfeer van de KP, maar in de binnentuin van Lux geniet je in alles rust van je diner. De gerechten op de kaart zijn los te bestellen, maar je kunt ook kiezen voor het super de luxe drie- of viergangenmenu. Bestel dan absoluut de langoustine, want dat is een feestje voor je smaakpapillen.

 Ze is nieuw in onze straat en haar naam is Lola

Je moet nog heel even geduld hebben, maar binnenkort opent Lola officieel haar deuren. Van vroeg tot laat staan ze daar voor je paraat. Want je kunt niet alleen aanschuiven voor de lunch of het diner, maar ook voor het ontbijt. Ze presenteren smaakexplosies op je bord én in je glas. Voeding voor hart, lijf en ziel. Ben je gisteren iets te lang in de KP blijven hangen en komt de kater niet later, maar nu? Lola’s katerburger helpt je de dag door! Maar met een vitamineboost van de smoothie bowl boordevol seizoensfruit ben je ook snel weer fris en fruitig!