Events

Een bezoek aan de Korte Putstraat is al een beleving op zichzelf. Maar een aantal keer per jaar maken we er een groot feest van. Evenementen in de Korte Putstraat zijn namelijk niet als andere evenementen. Ze brengen jouw culinaire beleving naar een hoger niveau door je te laten experimenteren met verschillende smaken en bijpassende wijn-spijs-, of biercombinaties. Op deze manier maak je kennis met de nieuwste trends in de culinaire wereld.

De Korte Putstraat staat voor saamhorigheid, gezelligheid en een onvergetelijke ervaring. Daar sluiten de evenementen die gezamenlijk worden georganiseerd door de horecaondernemers uit de straat naadloos op aan.

Voor jou als merk, bedrijf of organisatie is het nu ook mogelijk om het gastvrije gevoel wat je alleen maar in de Korte Putstraat ervaart, toe te passen op jouw voorgenomen event, door te kiezen voor onze straat als locatie voor jouw productlancering, merkonthulling, kick-off event of relatie-event.

Neem contact op via: administratie@korte-putstraat.nl om de diverse mogelijkheden te bespreken of kijk voor meer informatie op deze pagina.