#BijonsindeKP

Wie Den Bosch zegt, zegt de Korte Putstraat. Ontstaan in 1990 worden wij als straat al meer dan 25 jaar gezien als de must visit van de hoofdstad van Brabant. De straat waar het nooit stil is, waar altijd iets is te doen. De straat die keer op keer wordt uitgeroepen tot dé terrasstraat van Nederland.

Waar de Korte Putstraat vroeger werd bezet door smederijen, kopenslagerijen en timmerwerkplaatsen is het inmiddels bekend als dé culinaire hotspot van Brabant of misschien zelfs van heel Nederland – als je het ons vraagt.

Bourgondisch genieten

Lunch, borrel, diner of opzoek naar een uitgebreide culinaire beleving? Er is voor ieder wat wils bij onze in totaal 19 verschillende horecagelegenheden. Van een broodje falafel tot gegrilde zwaardvis, van een high tea tot een healthy, vegan gerecht. Elke deur heeft zijn eigen kwaliteiten en unieke setting. Eén ding wat we allemaal gemeen hebben met elkaar: gastvrijheid, want wij vinden het fijn om jou als gast te mogen ontvangen.

korte-putstraat

100 meter gezelligheid

De 19 deuren in de Korte Putstraat zijn zonder elkaar niet hetzelfde. Samen maken wij de straat tot dé terrasstraat van Nederland. Ook met slecht weer is het onder de verwarmde overkappingen goed vertoeven. Niet lang, maar wel gezellig, die straat van ons. Flaneren op hakken is bijvoorbeeld dus geen enkel probleem. Wil je genieten en de échte sfeer van het zuiden proeven? Dan kom je naar de Korte Putstraat.

Samen

Onze diverse ondernemers zetten samen dagelijks stappen om de straat verder te blijven ontwikkelen en geweldige ervaringen te mogen verzorgen. Gezelligheid creëer je niet alleen, dat doe je samen. Want alleen degenen die samen delen, kunnen vermenigvuldigen. Dus dat is wat we doen, bij ons in de KP!

Tot snel in onze straat!