Carnaval

Hét feest der feesten voor al lang niet meer alleen de Zuiderlingen. Van heinde en verre verwelkomen we enthousiaste feestvierders tijdens het feest der verbroedering: Carnaval. Den Bosch kleurt rood-wit-geel en transformeert onmiskenbaar naar het gezellige Oeteldonk. Ook in de Korte Putstraat vier je carnaval als geen ander. Omdat onze straat één van de drukstbezochte trekpleisters is, zorgen we naast een hoop plezier en vermaak, op de eerste plaats voor de veiligheid van al onze bezoekers. In samenwerking met alle ondernemers uit de straat, zorgen we ervoor dat jij een geweldige carnaval kunt beleven om niet meer te vergeten.

De Korte Putstraat is tijdens carnaval aan beide kanten toegankelijk via speciale eventhekken om de doorstroom op deze manier goed onder controle te houden. Onze beveiligers zijn bevoegd om je te fouilleren om de veiligheid in de straat te kunnen waarborgen.

Carnaval in de Korte Putstraat

De Elfde van de Elfde 11 november

Start van het Carnaval seizoen

Donderdag 16 februari

Roet Korte put→
Van 11.11 uur tot 14.11 uur

Dinsdag 21 februari

Voor de echte fanatiekelingen die carnaval passend willen afsluiten is er op dinsdag nog een speciaal programma samengesteld. Vanaf 11:11 uur kun je ontbijten samen met je favoriete bedieningsmedewerkers van alle horecazaken uit de Korte Putstraat. Er is dan de hele dag muziek en uiteraard passend Oeteltainment!

Woensdag 22 februari

Schoonmaak en vanaf 18.00 uur kun je op de meeste plaatsen weer lekker een hapje eten in de straat.