Korte Putstraat 26
5211KP, Den Bosch

073 5134705

www.brasserijbreton.nl/wp/

Openingstijden

  • Woensdag t/m zondag vanaf 12:00

Brasserij Breton

Wil je lekker eten, maar wel op een verrassende manier in het centrum van Den Bosch? Dan moet je zonder twijfel bij Breton zijn. Wij bieden je diverse smaakvolle gerechten voor de lunch, het diner en de zondagse brunch op Bretonse wijze!

Onze open keuken kent voor jou geen geheimen. Neem rustig een kijkje hoe onze chefs jouw maaltijd bereiden met passie en liefde. Wij bieden je een smaakvolle beleving op Bretonse wijze, dat houdt in dat wij geen enorme maaltijden op het bord serveren, maar juist kleine, overzichtelijke gerechtjes met dito prijzen. Hierdoor kun je voor jezelf een proeverij samenstellen van al jouw favoriete gerechten.

In ons restaurant in de Korte Putstraat van Den Bosch voel je je altijd welkom doordat onze bediening je altijd ontvangt met een gastvrije glimlach. Bij Breton zit je in een sfeervolle omgeving, waar je niet alleen lekker kunt lunchen of dineren, maar ook geniet van een fijne borrel of zelfs een private dining. En ben je onderweg naar bijvoorbeeld een theatervoorstelling of museumbezoek? Geen probleem, ook voor een snel diner ben je bij ons aan het juiste adres.