Korte putstraat 11
5211 KP, Den Bosch

073-6130627

info@pantoffeltje.nl
https://pantoffeltje.nl/

Openingstijden

  • Maandag 13:00 tot 00:00 uur
  • Dinsdag t/m zondag 12:00 tot 00:00 uur
  • Zaterdag 11:00 tot 00:00 uur
  • Zondag 12:00 tot 00:00 uur

’t Pantoffeltje

’t Pantoffeltje is een begrip in ‘s-Hertogenbosch en ruim daarbuiten. Het is dé Bossche kroeg waar je geweest moet zijn en op en top een échte bar.

De kroeg met het meeste karakter, de grootste historie en de best bewaarde geheimen. De kroeg die gedurende het borreluur immer vol van gezelligheid luimt, met delen van de voormalige Leonarduskerk in haar interieur. Bovendien zijn de prachtige Jugendstil tableaus achter de bar ‘gered’ uit de voormalige winkels van de Bossche kruidenier ‘De Gruyter’. In 1672 was het pand in gebruik als koetshuis en op de kop af 300 jaar later werd op deze plek een sfeervol oud-bruin café opgericht wat inmiddels al bijna 50 jaar bestaat!

In de weekenden kan het er ’s avonds feestelijk aan toe gaan en staat er een overwegend jong publiek op de oude kerkvloer te genieten van een welverdiende vrije avond.

In ’t Pantoffeltje schenken we opvallend mooie wijnen, heerlijke Gt’s en meesterlijke cocktails.

Maar niet alleen dat. Vraag ook eens naar een heerlijk glaasje pils of een van onze andere bieren.

Snackje erbij? Ook geen probleem, regelen we in een handomdraai voor je. En wil je wat uitgebreider genieten van de aanstekelijke gezellige sfeer die altijd aanwezig is bij ’t Pantoffeltje? Kom dan ook eens proeven van ons lekkere lunch of een smakelijk diner. Met onze mooie gevarieerde kaart hebben we een ruime keuze voor je. Neem plaats op ons terras of lekker aan de bar, zien we je snel?

Groet Peter en team Pantoffeltje