Roet Korte Put

Niet meer weg te denken uit de evenementenkalender van Den Bosch: Roet Korte Put! En dit jaar is het ook nog de 11e editie!

Hoe krijg je 2500 ondernemers om 11.11 uur tegelijkertijd in een kiel aan een biertje?

Als volgt: je zet een kruis in je agenda op de donderdag vóór carnaval en zorgt dat je kaarten bemachtigt voor het meest originele netwerkevent van het jaar. Want op de donderdag voordat de stad uit zijn carnavalsvoegen barst is de Korte Putstraat het mekka van de échte Bossche ondernemer. Dit is de dag waar netwerken, bier en worstenbroodjes volledig in elkaar opgaan. Dit mag je als (Bossche) ondernemer echt niet missen!

De formule is even mooi als dat hij simpel is. Tussen 11.11 uur en 14.11 uur krijgen business-clubs, bedrijven en ondernemersverenigingen hun ‘eigen’ kroeg toegewezen. In dat café worden zij verrast en vermaakt. Maar ook verwend met een uitstekend verzorgde lunch, een tapkraan die zijn werk uitstekend doet en diverse Oeteldonkse optredens door ras-entertainers. Na 14.11 uur gaan de deuren van alle cafés open en krijgen we een bonte mix van 2.500 ondernemers op straat die elkaar zowel in de kiel en hopelijk ook daarna, weer weten te vinden.

Roet Korte Put was een groot succes. Wees er volgend jaar snel bij en bemachtig je kaart op tijd!