Roet Korte Put

Niet meer weg te denken uit de evenementenkalender van Den Bosch: Roet Korte Put! 

Hoe krijg je 2500 ondernemers om 11.11 uur tegelijkertijd in een kiel aan een biertje?

Als volgt: je zet een kruis in je agenda op de donderdag vóór carnaval en zorgt dat je kaarten bemachtigt voor het meest originele netwerkevent van het jaar. Want op de donderdag voordat de stad uit zijn carnavalsvoegen barst is de Korte Putstraat het mekka van de échte Bossche ondernemer. Dit is de dag waar netwerken, bier en worstenbroodjes volledig in elkaar opgaan. Dit mag je als (Bossche) ondernemer echt niet missen!

De formule is even mooi als dat hij simpel is. Tussen 11.11 uur en 14.11 uur krijgen business-clubs, bedrijven en ondernemersverenigingen hun ‘eigen’ kroeg toegewezen. In dat café worden zij verrast en vermaakt. Maar ook verwend met een uitstekend verzorgde lunch, een tapkraan die zijn werk uitstekend doet en diverse Oeteldonkse optredens door ras-entertainers. Na 14.11 uur gaan de deuren van alle cafés open en krijgen we een bonte mix van 2.500 ondernemers op straat die elkaar zowel in de kiel en hopelijk ook daarna, weer weten te vinden.  

Roet Korte Put is van 11.11 uur tot 16.11 uur uitsluitend toegankelijk voor lokale ondernemers die in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs. Na 16.11 uur is de Korte Putstraat toegankelijk voor iedereen die alvast lekker wil genieten van de mooie Oeteldonske sfeer in de straat.

Als echte Bossche ondernemer wil je natuurlijk weten: wa kost da en wa krèdde daorveur?

Toegangskaart €77,- ex btw

  • Oeteldonkse lunch
  • Onbeperkt drank van 11:11 tot 14:11
  • Entertainment in de café’s
  • Optredens in de straat
  • Mogelijkheid om munten te kopen (geldig tijdens de gehele carnaval in de Korte Putstraat)

De voorbereidingen voor Roet Korte Put zijn inmiddels in volle gang en voor je het weet is carnaval alweer voorbij. We zijn er (bijna) klaar voor, hebben er zin an en het zal je niet verbazen: Roet Korte Put is vol-le-dig UITVERKOCHT!

Meer informatie via roet@korte-putstraat.nl