Projectmanager met sales ervaring (8 uur per week)

De Korte Putstraat in het bourgondische hart van Den Bosch is een culinair begrip in Brabant en ver daarbuiten. Al 30 jaar is onze straat een landelijke hotspot, een must-visit en een echte beleving met haar 19 horecazaken en dito terrassen. Vanwege dat feit is de Korte Putstraat, benoemd tot meest gastvrije straat van Nederland, op zoek naar een projectmanager met saleservaring om dit jubileum samen met al onze gasten te kunnen vieren.

Wie ben je

Jij bent een echte aanpakker, een georganiseerd en gestructureerd persoon die geen kans onbenut laat om partijen met elkaar te verbinden. Je bent een zelfstandige werker die, op inhuurbasis, het belang van de Korte Putstraat voorop heeft staan. Je hebt een bourgondische instelling en kent het Bossche bedrijfsleven goed. Je hebt kennis van social media en hebt ervaring op de digitale snelweg.

Wat moet je doen

Voor de organisatie van het 30-jarig jubileum van de Korte Putstraat zoeken we iemand die dit project mee op kan zetten en uit kan voeren. Een onderdeel zal zijn het vullen van een speciale jubileumuitgave van het Bij ons in de KP magazine. Hiervoor zijn content en adverteerders nodig. Het wordt jouw taak om hiervoor te zorgen. Je maakt afspraken en komt deze ook na. Jij creëert synergie door bedrijven, sponsors, Vrienden van de KP en adverteerders aan te laten sluiten bij de Korte Putstraat doormiddel van advertentieverkoop, sponsorpakket afname, bartering of andere vormen van samenwerkingen te realiseren. Je schakelt regelmatig met ons marketingbureau waarbij jij de gemaakte afspraken met derden bewaakt.

Wat mag je verwachten

  • Een samenwerkingsverband van minimaal 6 maanden op basis van 8 uur per week
  • Na deze periode een mogelijkheid tot verlenging voor andere projecten van de Korte Putstraat
  • Een passende financiële vergoeding voor het werk wat je verricht

Ben jij die projectmanager met saleservaring die we zoeken?
Stuur dan per mail je motivatie en CV naar letswork@superminds.nl en dan nemen wij contact met je op.