Cocktails Den Bosch: Onze 5 favoriete cocktailspots

Ontdek de lekkerste cocktails in Den Bosch

Ben je op zoek naar de beste plekken in Den Bosch om te genieten van heerlijke cocktails? Als echte cocktail liefhebbers hebben we ze voor jou op een rij gezet. Ontdek de beste Espresso Martini in Den Bosch, ga voor een klassieke Mojito of laat je verrassen met een nieuwe cocktail.

cocktail-bar-den-bosch

5x de beste cocktails in Den Bosch

Op de hoek van de Korte Putstraat vind je de cocktailexperts van Haar naam is Lola. De uitgebreide cocktailkaart bestaat onder andere uit de Moscow Mule, Margarita Hot en een Frozen Strawberry. Staat jouw favoriete cocktail er niet bij? Geen zorgen! De ervaren mixologen van Haar naam is Lola maken ook cocktails buiten de kaart.

Onze favoriet: Klassieke Mojito, of ga voor de Mango Mojito!

Bistro Tante Pietje is een begrip in Den Bosch. De knusse bistro bestaat al sinds 2002 en ze hebben dus heel wat jaren ervaring om dé perfecte cocktails te creëren. Een combinatie van Brabantse gastvrijheid, gezelligheid én lekkere cocktails zorgt voor de perfecte ambiance om te borrelen met vrienden of familie.

Onze favoriet: Pornstar Martini

cocktails-den-bosch

Bij Café Klassiek drink je de lekkerste Espresso Martini’s. Hoog tijd om je standaard dagelijkse koffie in het weekend in te ruilen voor een espresso met koffielikeur en vodka. Of wat dacht je van een Long Island Iced Tea? Bij het gezellige Café Klassiek staan ze altijd klaar om jouw favoriete cocktail te maken.

Onze favoriet: Espresso Martini

Genieten van een cocktail én een heerlijk diner? Daarvoor moet je bij de 7evenden Hemel zijn. Met maar liefst 15+ cocktails op de kaart is er voor iedere liefhebber een passende cocktail. Je drinkt hier de lekkerste klassieke cocktails zoals de Negroni, Bloody Mary en Old Fashioned en speciale cocktails waaronder Strawberry Martini, Heaven Special en de Cuba Libre.

Onze favoriet: Cosmopolitan

Een knusse plek om bij te praten met vrienden onder genot van heerlijk cocktails. Heb je later op de avond nog zin om iets te snacken? Na 22:00 uur heb je bij Zoetelief nog de mogelijkheid om kleine gerechten te bestellen zoals nacho’s of luxe borrelhapjes. Lekker voor bij de borrel!

Onze favoriet: Moscow Mule

 

Voor welke cocktail ga jij?

Laat je verrassen door de getalenteerde bartenders bij de zaken in de Korte Putstraat. Dé gezelligste terrasstraat in Nederland met de lekkerste cocktails. Ontdek de zaken en kom snel een keer langs om te genieten van cocktails in Den Bosch.