Borrelen in Den Bosch? Ontdek de beste borrelplekken!

Borrelen in Den Bosch

Of je nu iets te vieren hebt, de vrijdagmiddagborrel wilt inluiden of gewoonweg zin hebt in gezelligheid, borrelen in Den Bosch is altijd een goed plan. Met de Brabantse gastvrijheid en overvloed aan leuke borrelplekken is gezelligheid gegarandeerd.

Proost met een verfrissend speciaal biertje, een goed glas wijn of een heerlijke cocktail en geniet van jouw borrel in Den Bosch. Wij lichten voor jou de beste borrelplekken in deze mooie stad uit.

 

borrel-den-bosch

De leukste borrelplekken in de Korte Putstraat

De Korte Putstraat is dé plek om te borrelen in Den Bosch. Je hebt in de gezelligste terrasstraat van Nederland de keuze uit maar liefst 19 horecazaken, van knusse restaurants, tot hippe bistro’s en bruine kroegen. De Korte Put is niet alleen hartstikke gezellig, maar het pittoreske straatje staat vol met prachtige gebouwen én is autovrij. Een betere borrelplek kunnen we niet bedenken!

Kom langs voor een spontane borrel met lekkere borrelplanken in een van de zaken of geniet van een heerlijke high wine bij Zoetelief, Lokaal1650 of Côte. Ben je meer van de high beer? Bij Roels kun je bourgondisch borrelen met een ware Brabantse bierproeverij. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een leuke activiteit en zich willen laten onderdompelen in de wereld van mout, gist en druiven.

 

borrelen-in-den-bosch

Voor welke borrelplek ga jij?

Geniet van een lekker wijntje op het terras van Allerlei & Visserij, op de hoek bij The Baron’s Lodge of strijk neer bij het bekende Tante Pietje. Ben je meer in de stemming voor cocktails? Ga langs bij Café Klassiek, Noemme of Haar naam is Lola voor jouw favoriete cocktail.

Als je na het borrelen zin hebt om de avond door te trekken en er nog een feestje van te maken, kun je jouw dansmoves laten zien in ’t Pantoffeltje, café BANIER of Tapperij de Keyzerin.

Voor welke borrelplek ga jij? Borrelen in Den Bosch doe je in de Korte Put. Ontdek alle zaken en tot snel!