Bierproeverij Den Bosch voor de échte bierliefhebbers

De leukste bierproeverij van Den Bosch

Ben jij een echte bierliefhebber? Dan is een unieke, Brabantse bierproeverij in Den Bosch een echte must! Den Bosch staat bekend om het bruisende uitgaansleven en talloze cafeetjes. En waar vind je de beste cafés? Juist, in de gezelligste terrasstraat van Nederland. En hier mag je de lekkerste bierproeverij van Den Bosch zeker niet missen. 100% Brabantse gezelligheid gegarandeerd!

Dé Brabantse bierproeverij

Zodra je in Den Bosch bent wil je je natuurlijk onderdompelen in de Bossche cultuur. En dat doe je nergens beter dan bij de lokale high beer van Roels. Tijdens deze bierproeverij drink je de beste Bossche biertjes. Onder het motto ‘een high beer van hier’ heeft Roels in samenwerking met Gruts Genieten een unieke lokale high beer opgezet. Je proeft onder andere de lokale bieren van:

  • De Bossche Droak
  • Brouwerij Boegbeeld
  • De Twee Brouwers

 

Van IPA’s tot stouts en van licht tot donkere bieren: voor iedere bierliefhebber is deze bierproeverij een aanrader. Je geniet niet alleen van alle verschillende smaken, maar krijgt ook uitleg bij ieder biertje. Zo kom je meer te weten over de ingrediënten en hoe het wordt gebrouwen. Lekker, gezellig en ook nog eens leerzaam dus!

bierproeverij-den-bosch

High beer met lokale hapjes

Een high beer is natuurlijk niet compleet zonder hapjes tussendoor. Bij Roels geven ze ook aan de hapjes een Brabantse twist. Je smult van de lokale producten van:

  • Landgoed Blijendijk
  • Vleesrokerij Ad Rijnders
  • Boerderij het Hoefhuys
  • De Ruurhoeve
  • Taste by Crijns
  • Bakkerij van Doorn

 

Ieder seizoen wisselen de bieren en hapjes, waardoor het geen straf is deze high beer vaker te reserveren. Proost!

Bierproeverij cadeaubon

Wil je graag iemand verrassen met een origineel cadeau? Deze bierproeverij in Den Bosch is de ultieme cadeautip! Bestel een bierproeverij cadeaubon bij Roels en verras je partner, ouders of vrienden met een leuke middag biertjes proeven.

Reserveer nu!

Wil jij lekker borrelen en genieten van een high beer in Den Bosch? Reserveer direct je bierproeverij voor €34,40 per persoon bij Roels. Gaat jouw voorkeur stiekem uit naar een wijnproeverij? Voor de wijnliefhebbers onder ons kun je in de Korte Putstraat natuurlijk ook genieten van een heerlijke high wine!