High Wine Den Bosch

High wine in Den Bosch: de leukste high wine locaties

Wijnliefhebbers opgelet; hier geniet je van de leukste high wine in Den Bosch! De sfeervolle en gezellige stad Den Bosch is the place to be voor een goede high wine met de beste wijnen en lekkere hapjes. In de Korte Putstraat is er volop keus aan locaties die jou een unieke en onvergetelijke ervaring bezorgen.

Wat is een high wine?

Een high wine is in de afgelopen jaren een populaire activiteit geworden. Tijdens een high wine worden er verschillende, kwalitatieve wijnen geserveerd met bijpassende, vaak hartige, hapjes. De high wine vindt wat later op de dag plaats, rond borreltijd. Je kunt de activiteit vergelijken met een wijnproeverij omdat er extra informatie over de wijnen wordt verteld. Zo leer je o.a. meer over de druifsoort, de smaak, hoe de wijn gemaakt wordt en welke gerechten er het beste bij passen.

high-wine-den-bosch

De leukste locaties voor een High Wine in Den Bosch

Voor een high wine in Den Bosch zit je op de Korte Putstraat helemaal goed! Met maar liefst drie geweldige locaties in één straat wordt het nog moeilijk kiezen.

Lokaal 1650

Bij Lokaal 1650 geniet je voor € 34,50 per persoon van drie mooie wijnen, vergezeld met twee rondes gerechten om te delen. De hapjes zijn hier net zo belangrijk als de wijnen, dus bereid je voor op verrassende lekkernijen uit de hele wereld.

Link: https://lokaal1650.nu/menukaart/high-wine/

Zoetelief

Naast ontbijt, lunch, diner en high tea kun je bij Zoetelief ook terecht voor een heerlijke high wine. Iedere wijn is speciaal geselecteerd en je krijgt bij elk glas extra uitleg. Je ontvangt een rode, witte en een mousserende wijn. De gerechtjes wisselen per seizoen en je kunt de proeverij ook met non-alcoholische wijnen reserveren. Je betaalt € 37,50 voor de high wine bij Zoetelief.

Link: https://zoetelief.nu/high-wine/

Côte

Côte brengt een stukje Parijs naar het hart van Den Bosch en waar kun je beter genieten van een goed glas wijn dan in Franse sferen? Ondanks dat je geen speciale high wine beleving kunt reserveren bij Côte vinden we het toch de moeite waard om dit fijne restaurant te noemen. Je drinkt hier namelijk heerlijke wijnen van hoge kwaliteit en er zijn staan zelfs wat specials op de kaart voor de echte fijnproever.

Link: https://www.cote.nu/

Toch liever iets anders?

Roels staat bekend om zijn Brabantse High beer en dat snappen we wel: een gezellige high beer met lokale producten uit Den Bosch. Zijn er meer bierliefhebbers dan wijnliefhebbers in de groep? Dan is deze bierproeverij in Den Bosch de perfecte activiteit. Voor € 34,50 per persoon ga je 100% Brabants genieten van de lekkerste bieren met bijpassende hapjes!

Reserveer jouw high wine Den Bosch eenvoudig op de websites van de bovengenoemde restaurants en geniet van een gezellige dag met vrienden, vriendinnen of familie. Een high wine is ook een erg leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest. Santé!