Uitgaan in Den Bosch? Ga barhoppen in de Korte Put!

Uitgaan Den Bosch

Uitgaan in Den Bosch is altijd een goed idee. Stap in het bruisende nachtleven van de gezelligste stad in Nederland en ontdek de beste plekken. Nog niet helemaal zeker waar je met je vrienden op pad moet gaan? Wij geven je graag de beste tips.

Op stap in de Korte Putstraat

Eén van de beste plekken om te genieten van een toffe avond uit is de Korte Putstraat. Deze gezellige en sfeervolle straat is de thuisbasis van meerdere levendige kroegen die je gegarandeerd een onvergetelijke avond bezorgen. Of je nu een local bent of een bezoeker, de Korte Putstraat is dé plek voor uitgaan in Den Bosch.

uitgaan-den-bosch

De leukste uitgaansplekken

De Korte Putstraat staat bekend om zijn gezellige plekjes. Of je nu houdt van een ontspannen sfeer met livemuziek of een plek waar je de hele nacht kunt dansen, je vindt het hier allemaal. Kun je niet kiezen? Creëer je eigen kroegentocht! De straat is autovrij, waardoor je in alle rust van de ene naar de andere kroeg kunt hoppen.

Welke bar mag je niet missen?

Voor de beste cocktails moet je bij Haar naam is Lola of Zoetelief zijn. Meer zin in een lekkere borrel? Dan zit je bij The Baron’s Lodge of Café Klassiek op je plek. Zin in een speciaal biertje? Bij ’t Pantoffeltje of tapperij De Keyzerin heb je keuze genoeg.

Heb je vóór het weekend al zin om een feestje op te zoeken? Voor alle doordeweekse feestvierders is Banier dé plek om uit je dak te gaan. Van woensdag tot en met vrijdag kun je hier tot 2 uur ’s nachts dansen op de beste nummers en ook in het weekend is het altijd gezellig. Wil je in het weekend tot in de vroege uurtjes door? Het gezellige Roels blijft in het weekend tot wel 4 uur ’s nachts open.

Extra tip: wanneer je uitgaat in Den Bosch is een goede bodem natuurlijk een must! In de Korte Put vind je maar liefst 19 horecazaken. Kies je favoriete restaurant en geniet van een hapje voor het stappen.