Private Dining Den Bosch: 3 restaurants voor een culinaire ervaring

Private Dining in Den Bosch

Private dining is een trend die steeds populairder wordt in de culinaire wereld. Dit concept, waarbij je in een privé-omgeving geniet van een heerlijke maaltijd, is perfect voor een intieme, persoonlijke en exclusieve eetervaring.

De Korte Putstraat is de thuisbasis van enkele van de beste restaurants in Den Bosch. Restaurants LUX, Bistro Borage en Brasserij Breton zijn daarbij geen uitzondering en bieden allen een unieke private dining ervaring.

 

Wat is private dining?

Private dining is een vorm van eten waarbij je in een privéruimte kunt genieten van een exclusieve culinaire ervaring. Het idee is om voor grotere groepen een persoonlijkere en exclusievere sfeer te creëren, weg van de drukte en rumoer van een restaurant. Private dining is dan ook ideaal voor verschillende gelegenheden, of je nu je verjaardag wilt vieren, een jubileum of een zakelijk diner organiseert.

 

3x Private Dining in de Korte Put

In de Korte Putstraat in Den Bosch zitten de beste restaurants voor een unieke private dining ervaring:

  • Bistro Borage

Bistro Borage is een Franse bistro die private dining voor groepen van 8 tot 13 personen verzorgt. Je kunt kiezen uit verschillende plekken van het restaurant, waaronder de vide, de benedenverdieping of de intieme privé-ruimte. Het menu van Bistro Borage is geïnspireerd op de Franse keuken en biedt een selectie van vlees- en visgerechten, maar ook vegetarische opties.

Link: https://www.bistroborage.nl/private-dining/

private-dining-den-bosch

  • LUX

LUX is een restaurant dat bekend staat om zijn moderne en innovatieve keuken. Je kunt hier genieten van private dining opties tot wel 32 personen in een privé-ruimte met een eigentijdse en intieme sfeer. Ideaal om een vergadering af te sluiten, of als je met een grote groep zittend of zelfs staand wilt dineren.

Link: https://www.luxdenbosch.nl/groepen-private-dining-walking-dinner/

  • Brasserij Breton

Ook bij Brasserij Breton kun je terecht voor een heerlijke private dining ervaring. Het restaurant heeft een gezellige en warme sfeer, met een menu dat is geïnspireerd op de Franse en Nederlandse keuken.

Link: https://korte-putstraat.nl/de-zaken/brasserij-breton/

Reserveer nu

Alle drie de restaurants bieden een unieke private dining aan. Wij kunnen niet kiezen! Voor welk restaurant ga jij? Reserveer nu jouw private dining bij LUX, Bistro Borage of Brasserij Breton. Iets anders proberen? Ontdek de opties voor shared dining in Den Bosch!