High Tea Den Bosch

High tea in Den Bosch

Genieten van een lekkere high tea in Den Bosch? Bijkletsen met vrienden, een uitje met de familie of als cadeautje voor je partner: een high tea is altijd een leuk (en vooral lekker!) idee. In Den Bosch heb je veel knusse plekjes en ook in de terrasstraat De Korte Put kun je genieten van een speciale high tea.

 

De lekkerste high tea van Den Bosch

Genieten van zoete en hartige hapjes: bij een high tea is het altijd weer een leuke verrassing welke hapjes je krijgt terwijl je geniet van unlimited koppen thee en urenlang bijkletsen. In de Korte Putstraat in Den Bosch kun je terecht bij Côte Bar Bistro voor een unieke high tea in Den Bosch.

high-tea-den-bosch

Côte

Zodra je binnenstapt bij Côte waan je je in Parijs. Het restaurant is helemaal in Franse stijl en daarom geven ze bij Côte een nieuwe Franse draai aan het Engelse high tea concept. En dat maakt het extra speciaal! Het kan dan ook niet anders dan dat er bij de high tea van Côte de lekkerste theesoorten worden geserveerd van het bekende Parijse theehuis Dammann Frères. Dit theehuis bestaat al sinds 1692 en heeft er dan ook al heel wat jaren aan kunnen werken om hun thee zo lekker te maken als het vandaag der dag is.

Je kunt zelfs genieten van verse muntthee en gemberthee bij de high tea. Heb je stiekem liever een kop koffie dan thee? Côte houdt altijd rekening met de koffie lovers onder ons en serveert daarom naast thee ook koffie. Mocht je de high tea nog nét wat specialer willen maken, kun je een glaasje Prosecco toevoegen aan je arrangement. Met of zonder alcohol.

Bij Côte kun je iedere woensdag tot en met zondag genieten van een uitgebreide high tea. Tijdens de driegangen high tea geniet van je van, hoe kan het ook anders, zoete en hartige hapjes. Bovendien wordt er patisserie van Pinkie geserveerd en kun je genieten van huisgemaakt gebak. Ons favoriete deel van de high tea? Dessert!

Wil je graag een vegetarische high tea? Geef dit even door.

Link: https://www.cote.nu/

Reserveer je high tea

Bij Côte in de Korte Put kunnen ze niet wachten om jou te ontvangen voor een high tea. Vergeet niet je high tea 24 uur van te voren te reserveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden in de Korte Putstraat? Genieten van een high tea, een hapje eten of van een high wine in Den Bosch: in de Korte Put kan het allemaal. Ontdek de mogelijkheden op onze website!